Skip to main content

more than zero waste

KARMA­LIVING

Yoga

Vinyasa Yoga

Yoga is een manier om te vertragen en thuis te komen bij jezelf, in je lichaam.

Op het ritme van onze ademhaling vloeien de yogahoudingen in elkaar over tijdens een creatieve flow waarbij de focus ligt op de harmonie tussen beweging en ademhaling.

We beginnen de les met een korte meditatie.

Daarna volgt een opwarming en dan komt de eigenlijke flow.

Er wordt afgerond met een zalige ontspanning onder begeleiding van klankenschalen, kristallen schalen en de gong.

Sound Baths met YIN YOGA

Isabelle van KarmaMarkt en Mieke van Kundalini Girl delen hun passies met jou. Het wordt een avond met één doel: jou volledig doen ontstressen, opladen en genieten! Mieke is je gids naar diepe relaxerende yinhoudingen.

Tijdens de yoga en ontspanning heelt Isabelle met haar Tibetaanse en alchemische schalen. Samen met de klanken van de planet gongs, tonguedrum, sansula's en nog andere heerlijke instrumenten wordt je ondergedompeld in een bad van de meest ontspannende vibes.

Zie ons Facebook of Instagram voor meer informatie.

Kinderyoga door JustBee

Yoga aangepast aan de belevingswereld van kinderen. Kinderen bewegen op een speelse, creatieve en vooral leuke manier met als doel zichzelf kunnen zijn, ontspannen en ontladen.

Elke zaterdag van 10u tot 11u.
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Massages

AYURVEDISCHE VOETMASSAGE

De Ayurvedische voetmassage is een Indiase techniek die inwerkt op de marmapunten in de voeten. Dit zijn subtiele energiepunten in het lichaam die informatie bevatten over ons hele lichaam, onze organen, ons energiesysteem. Ze werken als antennes die info oppikken uit onze omgeving, maar ook uit ons diepe bewustzijn. In onze voeten komen duizenden zenuwuiteinden samen die elk in verbinding staan met de organen.

Deze oude techniek komt uit de traditie van de Ayurveda, een holistische geneeswijze die al meer dan 3000 jaar in India wordt beoefend. Deze behandeling gebeurt met warme olie om het effect van de marmapunten te versterken. De kruidige olie werkt voedend, pijnstillend en relaxerend. Er wordt ook gebruikt gemaakt van authentieke kansa-massagekommetjes uit Zuid- India. Ze zijn 100% Ayurvedisch en bestaan uit metalen met specifieke helende eigenschappen.

  • Duur van de behandeling: 1 uur
  • Prijs van de behandeling: 45 euro
  • Boeken: aan de balie in de winkel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DEEP TISSUE LICHAAMSMASSAGE

Geef jezelf dit uurtje cadeau, voor pure ontspanning en rust. De volledige lichaamsmassage is een massage die diep inwerkt. Met huisgemaakte massageolie en krachtige ritmische bewegingen wordt elke spanning losgemaakt, elke blokkade opgeheven en je energiestroom hersteld.

  • Duur van de behandeling: 1 uur
  • Prijs van de behandeling: 60 euro
  • Boeken: aan de balie in de winkel of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Events en activiteiten

KALENDER

juli   2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

EVENTS EN WORKSHOPS

Er zijn geen komende evenementen