LEER EN GROEI

KARMALIVING

Lesaanbod

KUNDALINI YOGA

Kundalini yoga is de yoga van het bewustzijn. Het is een dynamische en intense vorm van yoga die zijn kracht put uit het gebruik van alle technieken uit de yogatraditie. In elke les ervaar je dit door middel van bewegingen en houdingen, maar ook ademwerk, mantra, meditatie en ontspanning. Body awareness en bewustwording van mentale barrières zijn belangrijke onderdelen van het leerproces. Kundalini yoga verbetert je fysieke en mentale gezondheid, kan soms pittig zijn, maar is telkens ook diep ontspannend. Kundalini yoga is voor iedereen die op zoek is naar meer balans en veerkracht, in plaats van ballast en stress. 

 • Maandag avond van 19u tot 20u30
 • Zaterdag voormiddag van 9u tot 10u30

YIN YOGA

In Yin Yoga draait alles rond zachte kracht. Het is een yogavorm waar de houdingen functioneel zijn in plaats van esthetisch: het gaat erom wat de houding voor jou doet en niet hoe instagrammable hij is. Yin Yoga richt zich op de bindweefsels in ons lichaam (ligamenten, gewrichten, fascia ...) die in andere yogavormen vaak minder aandacht krijgen. Op een zachte, veilige en individueel aangepaste manier gaan we op zoek naar hoe we losser en leniger kunnen worden. Yin Yoga is bovendien een perfecte aanvulling voor personen bij wie de yang-energie wat doorweegt door een stressvolle levensfase, een drukke levensstijl, het intensief beoefenen van sport.

 • Dinsdag avond van 19u tot 20u30

Massages

AYURVEDISCHE VOETMASSAGE

De Ayurvedische voetmassage is een oude Indiase techniek die inwerkt op de marmapunten in de voeten.

Marmapunten zijn subtiele energiepunten in het lichaam die informatie bevatten over ons hele lichaam, onze organen, ons energiesysteem. Ze werken als antennes die info oppikken uit onze omgeving maar ook uit ons diepe bewustzijn. In onze voeten komen duizenden zenuwuiteinden samen die elk in verbinding staan met de organen.

Deze oude techniek komt uit de traditie van de Ayurveda, een holistische geneeswijze die al meer dan 3000 jaar in India wordt beoefend. In de Ayurveda zijn de voeten de spiegel van ons lichaam, ze omvatten alle marmapunten die ook over het hele lichaam zijn verspreid. Deze Ayurvedische marmabehandeling gebeurt met warme olie om het effect van die marmapunten te versterken. De kruidige olie werkt voedend, pijnstillend en relaxerend.

Er wordt ook gebruikt gemaakt van authentieke kansa-massagekommetjes uit Zuid-India. Ze zijn 100% Ayurvedisch en bestaan uit koper, zink en tin, metalen met specifieke helende eigenschappen volgens de Ayurveda. Koper werkt pijnstillend en ontstekingswerend. Zink versterkt het immuniteitsstelsel. Tin helpt de vertering.

 • Duur van de behandeling: 1 uur
 • Prijs van de behandeling: 45 euro

VOLLEDIGE LICHAAMSMASSAGE

Ons lichaam heeft soms nood aan pure ontspanning en rust. 
Een uurtje voor jezelf…
Kom genieten van de volledige lichaamsmassage die diep inwerkt.

Isabelle gebruikt zelfgemaakte olie en door de ritmische bewegingen worden spanningen losgemaakt, blokkades opgeheven en de energiestroom wordt hersteld.

 • Duur van de behandeling: 1 uur
 • Prijs van de behandeling: 60 euro

Events en activiteiten

KALENDER

april   2021
M D W D V Z Z
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

EVENTS EN WORKSHOPS

Er zijn geen komende evenementen

PRAKTISCH

Langestraat 22
8000 Brugge
0476 21 14 49
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OPENINGSUREN

 • MA

  GESLOTEN

 • DI

  9u30 TOT 19u00

 • WO
  9u00 TOT 18u00
 • DO
  9u30 TOT 18u00
 • VR
  9u30 TOT 19u30
 • ZA
  9u30 TOT 18u00
 • ZO
  GESLOTEN